Administratie

 

Uw administratie uitbesteden:

In Nederland bent u als ondernemer verplicht om uw administratie goed op orde te hebben. Dit betekend veel extra werk naast uw ondernemerschap. Behalve dat een goede administratie bijhouden veel tijd kost krijgt u tevens te maken met de nodige wet en regelgeving op dit gebied. Klopt uw administratie niet dan kan dit vervelende consequenties met zich meebrengen. Wilt u zorgeloos ondernemen dan kunnen wij uw volledige administatie / boekhouding voor u verzorgen. 

Plus Partners verzorgd uw administratie van a tot z conform de geldende eisen. Hierdoor kunt u zich veel tijd, kosten en onnodig werk besparen. U kunt ervoor kiezen om uw administratie minimaal uit te laten voeren of juist zeer gedetailleerd zodat u in één oogopslag kunt zien waar de knelpunten zitten of juist waar u uw succes aan te danken heeft. Op die manier kunt u snel inspelen op belangrijke zaken en waar nodig bijsturen.

 

Salarisadministratie

Naast uw standaard administratie kunnen wij, indien u personeel in dienst heeft, ook uw salarisadministratie verzorgen. Salarisadministratie is een complex onderdeel van uw bedrijfsvoering. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om dit uit te besteden. Plus Partners heeft een eigen specialist op dit gebied. Hierdoor kunnen wij u altijd snel van dienst zijn en u de mogelijkheid bieden van een volwaardig administratie pakket.

ZZP Plus Pakket

Speciaal voor ZZP'ers is er het ZZP Plus Pakket. Dit is een flexibel pakket dat geheel naar uw wensen wordt samengesteld.

U heeft al een ZZP Plus Pakket
vanaf € 50 per maand

Speciaal voor starters!

Voor starters hanteren wij aangepaste tarieven.

Ben je een startende ondernemer en op zoek naar een meedenkend, betrouwbaar en bovendien betaalbaar administratiekantoor neem dan gerust even contact met ons op. 

© 2017 - Heden Plus Partners.
Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Michel Steenis

Plus Partners
Daviottenweg 40
5222 BH  ‘s-Hertogenbosch
T   +31 (0)6 50 28 20 78
E   info@plus-partners.nl