Administratie / Boekhouding

Bent u als ondernemer op zoek naar een pro actief administratiekantoor? Een administratiekantoor dat uw administratie en belastingen tot in de puntjes verzorgt? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij nemen u graag de zorgen uit handen zodat u zich volledig kunt richten op uw core business.

In welke vorm wij u ondersteunen kunnen wij helemaal afstemmen op uw wensen. Wilt u de gehele administratie uitbesteden of wilt u toch een deel zelf doen? Het is allemaal mogelijk. Indien Plus Partners uw gehele administratie verzorgd kent dat voor u als ondernemer vele gemakken en worden administratieve fouten uitgesloten.

Door onze uitgebreide kennis op fiscaal, financieel en administratief gebied kunnen wij u aan de hand van uw administratie op het juiste moment van het juiste advies voorzien. Hierdoor wordt het mogelijk om nog meer rendement uit uw onderneming te halen en problemen tijdig aan te pakken.

Bij pluspartners is elke administratie welkom. Of u nu komt met een keurig geordende boekhouding of met de welbekende "schoenendoos" vol facturen maakt voor ons niet uit. Wij zorgen ervoor dat elke administratie volledig correct wordt afgehandeld.

Tijdens een vrijblijvend gesprek brengen we in kaart wat de wensen zijn en stemmen daar de afspraken en de prijs op af. Ook is het mogelijk dat we de administratie bij u op locatie verzorgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

ZZP Plus Pakket

Speciaal voor ZZP'ers is er het ZZP Plus Pakket. Dit is een flexibel pakket dat geheel naar uw wensen wordt samengesteld.

U heeft al een ZZP Plus Pakket
vanaf € 50 per maand

Speciaal voor starters!

Voor starters hanteren wij aangepaste tarieven.

Ben je een startende ondernemer en op zoek naar een meedenkend, betrouwbaar en bovendien betaalbaar administratiekantoor neem dan gerust even contact met ons op. 

© 2017 - Heden Plus Partners.
Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Michel Steenis

Plus Partners
Daviottenweg 40
5222 BH  ‘s-Hertogenbosch
T   +31 (0)6 50 28 20 78
E   info@plus-partners.nl