Bedrijfsadvies

Iedere onderneming is anders. De persoonlijke- en bedrijfsomstandigheden spelen een belangrijke rol in een bedrijfsadvies. Het kan zijn dat u zelf om een advies vraagt, het kan ook voorkomen dat wij het nodig achten om aan de hand van uw administratie een advies te geven. Of het nu gaat om het starten van een onderneming, bedrijfsovername, bedrijfseconomische berekeningen, investeringsbeslissingen of fiscale adviezen, u kunt altijd rekenen op een goed en onafhankelijk advies , waarbij u op langer termijn beter uitkomt. Als het kan kiezen wij altijd voor éénvoudige oplossingen i.p.v. peperdure adviezen en herstructureringen.

Tevens verzorgen wij financieringsaanvragen en of kunnen wij u daarin bijstaan.

Indien wij de benodigde specialistische kennis niet zelf in huis hebben, dan kunnen wij u via ons netwerk met een fiscalist, notaris en of pensioenspecialist ter zijde staan.

 

Interim-werkzaamheden:

Als u wegens drukte tijdelijk een functie moet opvullen, uw administratieve medewerker is uit de roulatie, of u heeft niet de capaciteit om een specifieke wens op administratief of organisatorisch gebied met uw eigen personeel uit te voeren, dan kunnen wij u helpen door een passende interim oplossing aan u aan te bieden.

ZZP Plus Pakket

Speciaal voor ZZP'ers is er het ZZP Plus Pakket. Dit is een flexibel pakket dat geheel naar uw wensen wordt samengesteld.

U heeft al een ZZP Plus Pakket
vanaf € 50 per maand

Speciaal voor starters!

Voor starters hanteren wij aangepaste tarieven.

Ben je een startende ondernemer en op zoek naar een meedenkend, betrouwbaar en bovendien betaalbaar administratiekantoor neem dan gerust even contact met ons op. 

© 2017 - Heden Plus Partners.
Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Michel Steenis

Plus Partners
Daviottenweg 40
5222 BH  ‘s-Hertogenbosch
T   +31 (0)6 50 28 20 78
E   info@plus-partners.nl