Besloten vennootschap

Als u een onderneming hebt opgezet en u gaat personeel aannemen, dan kan het verstandig zijn om een ‘Besloten vennootschap’ (B.V.) op te richten. Op deze manier kunt u de aansprakelijkheid afdekken op uw privé situatie. Maar er zijn ook andere redenen om een B.V. op te richten, bijvoorbeeld als u veel verdient, dan kan een B.V. fiscaal aantrekkelijk zijn.

Sinds 1 oktober 2012 bestaat de ‘Flex-B.V.’ en kan er al vanaf € 1,- een B.V. opgericht worden. Het is hierdoor eenvoudiger geworden om een B.V. op te richten, maar ook voor de ‘Flex B.V.’ geld het gebruikelijk loon van € 44.000,- per jaar (2015). Er moet dus aardig wat winst gemaakt worden om dit loon terug te verdienen. Daarom zien we vaak bij kleinere onderneming dat het afdekken van de aansprakelijkheid de belangrijkste reden is om de B.V. in te gaan.

Uiteraard kunnen wij u begeleiden indien u een B.V. wilt oprichten.

ZZP Plus Pakket

Speciaal voor ZZP'ers is er het ZZP Plus Pakket. Dit is een flexibel pakket dat geheel naar uw wensen wordt samengesteld.

U heeft al een ZZP Plus Pakket
vanaf € 50 per maand

Speciaal voor starters!

Voor starters hanteren wij aangepaste tarieven.

Ben je een startende ondernemer en op zoek naar een meedenkend, betrouwbaar en bovendien betaalbaar administratiekantoor neem dan gerust even contact met ons op. 

© 2017 - Heden Plus Partners.
Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Michel Steenis

Plus Partners
Daviottenweg 40
5222 BH  ‘s-Hertogenbosch
T   +31 (0)6 50 28 20 78
E   info@plus-partners.nl