Aangifte omzetbelasting "BTW"

Als ondernemer heeft u vrijwel altijd te maken met de aangifte omzetbelasting of anders gezegd "BTW aangifte".

De wet omzetbelasting kan soms heel ingewikkeld en omslachtig zijn. Gelukkig kunnen wij u hierbij ondersteunen. Daarnaast kunnen wij u aan de hand van uw boekhouding tussentijds op de hoogte houden van uw afdracht aan de fiscus. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Maar ook als u zelf uw administratie verzorgd kunnen wij u ondersteunen bij het verzorgen van de aangifte omzetbelasting.

Het is van belang dat uw aangifte omzetbelasting tijdig en zorgvuldig wordt ingediend. Een te laat of verkeerd ingevulde aangifte kan leiden tot vervelende concequenties. 

Doet u zaken met andere landen binnen de EU? Dan heeft u te maken met de opgave ICP (intracommunautaire prestaties). Ook hier kunnen wij u bij ondersteunen.

Heeft u vragen op het gebied van omzetbelasting? Neemt u dan contact met ons op.

ZZP Plus Pakket

Speciaal voor ZZP'ers is er het ZZP Plus Pakket. Dit is een flexibel pakket dat geheel naar uw wensen wordt samengesteld.

U heeft al een ZZP Plus Pakket
vanaf € 50 per maand

Speciaal voor starters!

Voor starters hanteren wij aangepaste tarieven.

Ben je een startende ondernemer en op zoek naar een meedenkend, betrouwbaar en bovendien betaalbaar administratiekantoor neem dan gerust even contact met ons op. 

© 2017 - Heden Plus Partners.
Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Michel Steenis

Plus Partners
Daviottenweg 40
5222 BH  ‘s-Hertogenbosch
T   +31 (0)6 50 28 20 78
E   info@plus-partners.nl