Belastingaangifte ondernemer

Iedereen moet over zijn inkomen belastingen afdragen. Bij niet-ondernemers wordt dit veelal ingehouden op het inkomen uit dienstverband of uitkering. Bij u, als ondernemer, betaald u belasting via uw aangifte inkomstenbelasting.

Net als de niet-ondernemer heeft u recht op fiscale aftrekposten zoals hypotheekrente eigen woning, lijfrente en giften. Maar als ondernemer heeft u, als u aan de voorwaarden voldoet, recht op ondernemersaftrekken zoals zelfstandigenaftrek, MKB-vrijstelling en investeringsaftrek. Wij zullen de fiscale regelingen die voor u van toepassing zijn toepassen zodat de belastingdruk zo laag mogelijk is, u wilt immers zo min mogelijk belasting betalen.

De tarieven voor de aangifte zit in de meeste gevallen opgenomen in de totale pakketprijs. Indien er geen pakketprijs wordt afgesproken dan dient u rekening te houden met een tarief van ongeveer € 150,- excl. BTW. De exacte prijs zal bepaald worden op basis van uw situatie.

ZZP Plus Pakket

Speciaal voor ZZP'ers is er het ZZP Plus Pakket. Dit is een flexibel pakket dat geheel naar uw wensen wordt samengesteld.

U heeft al een ZZP Plus Pakket
vanaf € 50 per maand

Speciaal voor starters!

Voor starters hanteren wij aangepaste tarieven.

Ben je een startende ondernemer en op zoek naar een meedenkend, betrouwbaar en bovendien betaalbaar administratiekantoor neem dan gerust even contact met ons op. 

© 2017 - Heden Plus Partners.
Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Michel Steenis

Plus Partners
Daviottenweg 40
5222 BH  ‘s-Hertogenbosch
T   +31 (0)6 50 28 20 78
E   info@plus-partners.nl