Belastingaangifte particulieren

Iedereen moet over zijn inkomen belasting afdragen. Bij uw inkomen uit dienstverband of uw uitkering wordt er veelal al belasting ingehouden. Vaak zijn er fiscale aftrekposten zoals hypotheekrente eigen woning, lijfrente of giften die u in mindering mag brengen op het belastbare inkomen.

Naast uw inkomsten belasting kunt u ook te maken krijgen met bijvoorbeeld de schenk- en erfbelasting of het aanvragen van toeslagen. 

Heeft u wisselende inkomens over de jaren heen? Dan is middeling van uw inkomen misschien een mogelijkheid. Dit kan dan leiden tot een extra belastingteruggave.

Plus Partners is er ook voor particulieren die hulp nodig hebben met de afwikkeling van belastingzaken. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat om u te laten profiteren van fiscale voordelen en kunt u profiteren van maximale aftrekposten of een maximale teruggave.

Wij verzorgen uw aangifte graag om zo het meeste fiscale voordeel te behalen.

ZZP Plus Pakket

Speciaal voor ZZP'ers is er het ZZP Plus Pakket. Dit is een flexibel pakket dat geheel naar uw wensen wordt samengesteld.

U heeft al een ZZP Plus Pakket
vanaf € 50 per maand

Speciaal voor starters!

Voor starters hanteren wij aangepaste tarieven.

Ben je een startende ondernemer en op zoek naar een meedenkend, betrouwbaar en bovendien betaalbaar administratiekantoor neem dan gerust even contact met ons op. 

© 2017 - Heden Plus Partners.
Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Michel Steenis

Plus Partners
Daviottenweg 40
5222 BH  ‘s-Hertogenbosch
T   +31 (0)6 50 28 20 78
E   info@plus-partners.nl