Over ons.

Over Plus Partners

Plus Partners is een klein administratie- en belastingadvieskantoor, hierdoor kunnen wij onze klanten net even dat beetje extra aandacht geven dat zij verdienen. Vaak wordt er gedacht dat wij ons alleen met uw "cijfers" bezig houden maar niets is minder waar. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en willen er samen met u voor zorgen dat u het maximale uit uw onderneming kunt halen.

Wij zijn gevestigd in ‘s- Hertogenbosch en vanuit deze lokatie bedienen wij onze klanten verspreid over heel Nederland. Maar we zijn veel meer dan een  administratie- en belastingadvieskantoor. Wij zijn er namelijk niet alleen voor de jaarrekeningen en de belastingaangiften, wij willen samen met u ondernemen!

Ons kantoor is jong, dynamisch, ervaren, deskundig en enthousiast. We luisteren naar uw verhaal, wij denken mee en spreken duidelijke taal in plaats van ingewikkeld vakjargon. We zijn ook transparant, duidelijk en eerlijk, dus wij vertellen u ook wat u niet wilt horen.

De oprichter en eigenaar van Plus Partners is Ronald Baumann. Hij heeft ervaringen opgedaan op diverse accountantskantoren, is werkzaam geweest in het bedrijfsleven en bovenal is hij zelf ook ondernemer.

Onze klanten zijn verspreid over heel Brabant en ver daarbuiten. Door het kleinschalige karakter van onze onderneming kennen wij onze klanten goed en onderhouden wij een persoonlijk contact met hen. Wij streven naar een duurzame relatie en gaan voor de hoogste kwaliteit op het gebied van onze dienstverlening. 

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf of voor u als particulier kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op.

ZZP Plus Pakket

Speciaal voor ZZP'ers is er het ZZP Plus Pakket. Dit is een flexibel pakket dat geheel naar uw wensen wordt samengesteld.

U heeft al een ZZP Plus Pakket
vanaf € 50 per maand

Speciaal voor starters!

Voor starters hanteren wij aangepaste tarieven.

Ben je een startende ondernemer en op zoek naar een meedenkend, betrouwbaar en bovendien betaalbaar administratiekantoor neem dan gerust even contact met ons op. 

© 2017 - Heden Plus Partners.
Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Michel Steenis

Plus Partners
Daviottenweg 40
5222 BH  ‘s-Hertogenbosch
T   +31 (0)6 50 28 20 78
E   info@plus-partners.nl