Onze visie & missie.

Missie & visie Plus Partners

Denkt u bij het accountants en boekhouders aan "stoffig en ouderwets" of juist aan "grote, moderne en dure kantoren"?

Nou, niet bij ons. Wij zijn anders, we zijn niet stoffig of formeel. We zijn informeel, pro actief en gericht op samen ondernemen. Wij werken kleinschalig en de kwaliteit van onze dienstverlening komt op de eerste plaats. Wij waarderen u als klant en houden daarom ook van een persoonlijke aanpak en onderhouden een goed contact met al onze klanten. Bij ons bent u geen nummer, wij kennen u bij naam en zijn bekend met uw situatie.

Wij willen uw sparringpartner zijn, een klankbord voor onze klanten en daarom weten we graag wat er speelt binnen uw organisatie. Persoonlijke contact, laagdrempelig en het leveren van kwaliteit zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. 

Plus Partners wil haar klanten laten zien dat de administratie geen noodzakelijk kwaad hoeft te zijn. Een uitgebreide analyse van een goed ingerichte administratie / boekhouding bevat voor u als ondernemer een schat aan informatie en kan mede daardoor juist belangrijke ondernemerskansen bieden. 

U wilt als ondernemer weten waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komen te staan. Daarom werken wij in de meeste gevallen met pakketprijzen. Op die manier kunnen wij onze klanten een eerlijk product bieden waarvan zij de kosten zelf in de hand hebben. In situaties waar dit niet mogelijk is geven we een prijsindicatie af.

ZZP Plus Pakket

Speciaal voor ZZP'ers is er het ZZP Plus Pakket. Dit is een flexibel pakket dat geheel naar uw wensen wordt samengesteld.

U heeft al een ZZP Plus Pakket
vanaf € 50 per maand

Speciaal voor starters!

Voor starters hanteren wij aangepaste tarieven.

Ben je een startende ondernemer en op zoek naar een meedenkend, betrouwbaar en bovendien betaalbaar administratiekantoor neem dan gerust even contact met ons op. 

© 2017 - Heden Plus Partners.
Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Michel Steenis

Plus Partners
Daviottenweg 40
5222 BH  ‘s-Hertogenbosch
T   +31 (0)6 50 28 20 78
E   info@plus-partners.nl