Boekhouding

Bent u als ondernemer op zoek naar een pro actief administratiekantoor? Een administratiekantoor dat uw administratie en belastingen tot in de puntjes verzorgt? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij nemen u graag de zorgen uit handen zodat u zich volledig kunt richten op uw core business.

In welke vorm wij u ondersteunen kunnen wij helemaal afstemmen op uw wensen. Wilt u de gehele administratie uitbesteden of wilt u toch een deel zelf doen? Het is allemaal mogelijk. Indien Plus Partners uw gehele administratie verzorgd kent dat voor u als ondernemer vele gemakken en worden administratieve fouten uitgesloten.

Door onze uitgebreide kennis op fiscaal, financieel en administratief gebied kunnen wij u aan de hand van uw administratie op het juiste moment van het juiste advies voorzien. Hierdoor wordt het mogelijk om nog meer rendement uit uw onderneming te halen en problemen tijdig aan te pakken.

Bij pluspartners is elke administratie welkom. Of u nu komt met een keurig geordende boekhouding of met de welbekende "schoenendoos" vol facturen maakt voor ons niet uit. Wij zorgen ervoor dat elke administratie volledig correct wordt afgehandeld.

Tijdens een vrijblijvend gesprek brengen we in kaart wat de wensen zijn en stemmen daar de afspraken en de prijs op af. Ook is het mogelijk dat we de administratie bij u op locatie verzorgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Onze diensten

Overige diensten

ZZP & Freelance

De begrippen freelance, ZZP en eenmanszaak worden vaak door elkaar gebruikt. Dit komt omdat het bij alle drie om kleine […]
Lees verder

Vennootschap onder firma

Als je samen met een zakenpartner een bedrijf wil starten dan kan je een ‘Vennootschap onder firma’ oprichten. Eigenlijk is […]
Lees verder

Besloten vennootschap

Als u een onderneming hebt opgezet en u gaat personeel aannemen, dan kan het verstandig zijn om een ‘Besloten vennootschap’ […]
Lees verder
1 2 3 5

Koffie / thee?

Kom vrijblijvend bij ons langs voor een gesprek

Heeft u vragen die u liever met ons op kantoor komt bespreken dan kunnen wij een gesprek inplannen op de Koffiebrandery in 's-Hertogenbosch of op de Ringbaan Oost 116F in Tilburg.
Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram