Over ons

Plus Partners is een klein administratie- en belastingadvieskantoor, hierdoor kunnen wij onze klanten net even dat beetje extra aandacht geven dat zij verdienen. Vaak wordt er gedacht dat wij ons alleen met uw "cijfers" bezig houden maar niets is minder waar. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en willen er samen met u voor zorgen dat u het maximale uit uw onderneming kunt halen en samen de eindfinish te halen.

Wij zijn gevestigd in Tilburg en hebben een bijkantoor op de koffiebrandery in 's-Hertogenbosch (ook wel genoemd Den Bosch) en vanuit deze locaties bedienen wij onze klanten verspreid over heel Nederland. Maar we zijn veel meer dan een administratie- en belastingadvieskantoor. Wij zijn er namelijk niet alleen voor de jaarrekeningen en de belastingaangiften, wij willen samen met u ondernemen! De oprichter en eigenaar van Plus Partners is Ronald Baumann. Hij heeft na zijn accountancy opleiding ervaringen opgedaan op diverse middel grote accountantskantoren, is werkzaam geweest in het bedrijfsleven en bovenal is hij zelf ook ondernemer.


Iedere ondernemer begint vanuit een eigen visie, doelstelling of droom. Wij ondersteunen u graag hierbij.

Geen drempels, maar persoonlijk contact

Denkt u bij een accountantskantoor en boekhouders aan "stoffig en ouderwets" of juist aan "grote , moderne en dure kantoren"? Nou, niet bij ons. Wij zijn anders, wij zijn niet stoffig of formeel. Wij zijn informeel, pro actief en gericht op samen ondernemen. Wij werken kleinschalig en de kwaliteit van onze dienstverlening komt op de eerste plaats. Wij waarderen u als klant en houden daarom ook van een persoonlijke aanpak en onderhouden een goed contact met al onze klanten. Bij ons bent u geen nummer, wij kennen u bij naam en zijn bekend met uw situatie. Iedereen vult met ondernemen een andere betekenis in omdat iedere situatie verschillend is. Wij willen uw sparringpartner zijn, een klankbord en daarom vernemen wij graag wat er speelt in uw organisatie. Plus Partners wilt haar cliënten laten zien dat de administratie geen noodzakelijk kwaad hoeft te zijn. Een uitgebreide analyse van een goed ingerichte administratie/ boekhouding bevat voor u als ondernemer een schat aan informatie en kan mede daardoor juist belangrijke ondernemerskansen bieden. U wilt als ondernemer weten waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komen te staan. Daarom kunnen wij een veel gevallen werken met pakketprijzen. Op die manier bieden wij onze cliënten een eerlijk product waarvan zij de kosten zelf in de hand hebben. In situaties waar dit niet mogelijk is geven wij een prijsindicatie af.

Koffie / thee?

Kom vrijblijvend bij ons langs voor een gesprek

Heeft u vragen die u liever met ons op kantoor komt bespreken dan kunnen wij een gesprek inplannen op de Koffiebrandery in 's-Hertogenbosch of op de Ringbaan Oost 116F in Tilburg.
Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram